Вход
Уведомления
Лист желаний
Корзина
Новинка
Подписаться на бренд

Крем для догляду за шкірою обличчя, рук, тіла, стоп, пошкоджених або з порушенням бар’єрних властивостей Tiger Grass (100 мл) KB PURE

Код товара: 7049780
2,030 грн
Размер производителя
100ml
Осталось 1 шт. Спешите купить!
Этот товар просматривает1 человек
Доставка: 2-5 рабочих дня

Описание товара

Доставка и возврат

Інноваційний відновлювальний продукт - подаруйте своїй шкірі друге життя! Відкрийте для себе революційний продукт, розроблений для ефективного відновлення та регенерації вашої шкіри. Дерматологічно протестований: Безпека та ефективність: продукт пройшов ретельні дерматологічні тести, щоб гарантувати його безпечність та результативність. Підходить для всіх типів шкіри: продукт дбайливо та ефективно впливає на будь-який тип шкіри. Унікальний склад: Компенсує дефіцит поживних речовин: формула продукту насичена компонентами, яких не вистачає у зовнішньому шарі шкіри, стимулюючи процеси відновлення та регенерації. Швидкий та видимий результат: продукт дарує відчуття оновлення та сяйва вже після першого застосування. Безпечний та екологічний: продукт містить лише безпечні та екологічно чисті компоненти. Переваги інноваційного відновлювального продукту: Стимулює регенерацію шкіри: бореться з дрібними зморшками, тьмяністю та віковими змінами. Зволожує та живить: дарує шкірі м'якість, гладенькість та еластичність. Заспокоює та захищає: знімає подразнення, почервоніння та запалення. Підсилює природні захисні функції шкіри: робить її більш стійкою до негативних факторів навколишнього середовища. WATER /Aqua / EAU, MINERAL OIL / PARAFFINUM LIQUIDUM, PETROLATUM, CALAMINE, CETEARYL ALCOHOL, ZINC OXIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, CAMPHOR, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, OXIDIZED CORN OIL, PHENOXYETHANOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM PALMITOYL PROLINE, SODIUM ACRYLATE/ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ISOHEXADECANE, DMDM HYDANTOIN, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT / CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 80, SEA WHIP EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-2, SORBITAN OLEATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT WATER, GLYCERIN, STEARYL ALCOHOL, SWEET ALMOND (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS) OIL, UREA, CETYL ALCOHOL, PANTHENOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, FRAGRANCE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, LECITHIN, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MYRISTYL ALCOHOL, ASIATIC ACID, MADECASSIC ACID, ASIATICOSIDE Якщо крем використовується як зволожувальний крем, наносьте тонким шаром на чисту шкіру двічі на день (зранку та ввечері). Для догляду за шкірою із запаленням і гострими висипами наносьте продукт товстим шаром для заспокоєння та відновлення шкіри. Наносьте продукт на чисту шкіру двічі на день (зранку та ввечері). Якщо ви використовуєте продукт як терапевтичний крем для рук, наносьте його після кожного миття рук. Увага! Згідно з Додатком № 3 Постанови КМУ від 19.03.94 № 172 «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про захист прав споживачів» категорія товарів, представлених у цій акції, не підлягає обміну та поверненню.

Бренд
Подписаться на бренд
Бренд
Код товара
7049780
Код акции
2411246
Доставка: 2-5 рабочих дня

Получить товар, приобретенный в шопинг-клубе LeBoutique, вы можете одним из способов:

  • самовывоз заказа со склада курьерской службы доставки;
  • курьером по Киеву и другим городам;
  • доставка по всей Украине — «Укрпочта»;

Подробнее о доставке

Возврат и гарантии

Если товар вам не подошел, вы можете его вернуть в течение 14 дней (не считая дня покупки товара).

  • мы гарантируем 100% прозрачную схему возврата средств;
  • курьером по Киеву и другим городам;
  • на ваш выбор мы предложим несколько способов возврата

Важно: возврату не подлежат товары, перечень которых определен постановлением Кабинета Министров Украины № 172 от 19.03.1994г.

Подробнее о возврате и гарантии

Відгук 0

Рейтинг товара:

Ваши преимущества покупки
Бесплатная доставка
при оплате банковской картой
Гибкая система оплаты
оплата наличными или картой
Простой возврат и обмен
в течении 14 дней после покупки
shield
Гарантия качества
от наших официальных импортеров
Все готово.
Приятного шопинга.
Промо-код  на 100 грн отправлен на
Первый раз
на LeBoutique?
Получите 100 грн на первую
покупку
Подпишитесь на рассылку  и узнавайте первыми о распродажах
я Женщина
я Мужчина