Вход
Уведомления
Лист желаний
Корзина
Продано
Подписаться на бренд

Лоток з 10 фігурками в яйцях HATCHIMALS CollEGGGtibles, Rainbow-cation Llama Family Carton Playset “Сім'я лам” Spin master

Код товара: 6795916
1,250 грн
Нет в наличии
Доставка: 2-5 рабочих дня

Описание товара

Доставка и возврат

Відвідайте парк розваг разом із флористами-ламами та коробкою Hatchimals CollEGGtibles Family Carton! Кожна веселкова катіонна сім'я Hatchimals має свій власний унікальний вигляд і тему, натхненну їхніми улюбленими розвагами на канікулах. Відкрийте для себе дев'ять нових родин, серед яких Вовки-байкери, Коали-туристи, Лами-флористи, Леопарди Луау, Блискучі пуделі, Коти-танцюристи, Собаки-пілоти, рідкісні Пінгвіни-ковзанярі та суперрідкісні Перукарі-єдинороги - всі вони такі милі! Ця чудово деталізована коробка для яєць Hatchimals сповнена сюрпризів: 10 персонажів лами на райдужному катіоні, два ігрових аксесуари та секретний ігровий набір з тематичного парку всередині! Відкрийте коробку, щоб знайти п'ять яєць Hatchimals, двох батьків, одну велику дитину та аксесуари. Розкрийте яйця-сюрпризи, щоб знайти решту персонажів сімейної серії - трьох Малюків та чотирьох милих ламаренят! Після того, як вилупляться ваші нові друзі, підніміть кришку сімейної коробки, щоб відкрити ігровий набір. Складіть передню частину коробки, встановіть тематичний фон і проведіть чудовий день у парку розваг Hatchimals! Прикріпіть основи для яєць до ігрового набору та помістіть своїх персонажів всередину, щоб зробити яєчний атракціон, який можна крутити! Крім того, використовуйте аксесуари для катання на бамперах та човнах, щоб доповнити сюжетну лінію гри. Це так весело! Покажіть свою сім'ю всередині коробки або закрийте її та візьміть з собою квітникарів Лами, куди б ви не пішли! З більш ніж 60 новими веселковими катіонами Hatchimals для колекціонування (іграшки для дівчаток продаються окремо), зберіть усі дев'ять родин Hatchimals! Іграшки-сюрпризи для дівчаток Hatchimals CollEGGtibles ідеально підходять для дітей, яким подобаються милі колекційні речі, фігурки, ляльки та маленькі іграшки. Це чудові дитячі подарунки на день народження, різдвяні подарунки, наповнювачі для панчіх, великодніх кошиків і багато іншого! Приєднуйтесь до Llama Florists у сімейних пригодах з сімейною коробкою Hatchimals CollEGGtibles! Розміри виробу - 23,3 Д х 12 Ш х 9,5 В Вага виробу - 1000 грам У комплекті - 5 яєць, 1 ігровий набір, 10 персонажів та 2 аксесуари Віковий діапазон - від 5 років і старше Цей бренд міжнародної компанії Spin Master, виробника іграшок та розваг, був спроектований, розроблений, виготовлений і виведений на ринок, щоб приносити радість дітям по всьому світу.

Бренд
Подписаться на бренд
Бренд
Страна
Вьетнам
Код товара
6795916
Код акции
2403588
Доставка: 2-5 рабочих дня

Получить товар, приобретенный в шопинг-клубе LeBoutique, вы можете одним из способов:

  • самовывоз заказа со склада курьерской службы доставки;
  • курьером по Киеву и другим городам;
  • доставка по всей Украине — «Укрпочта»;

Подробнее о доставке

Возврат и гарантии

Если товар вам не подошел, вы можете его вернуть в течение 14 дней (не считая дня покупки товара).

  • мы гарантируем 100% прозрачную схему возврата средств;
  • курьером по Киеву и другим городам;
  • на ваш выбор мы предложим несколько способов возврата

Важно: возврату не подлежат товары, перечень которых определен постановлением Кабинета Министров Украины № 172 от 19.03.1994г.

Подробнее о возврате и гарантии

Ваши преимущества покупки
Бесплатная доставка
при оплате банковской картой
Гибкая система оплаты
оплата наличными или картой
Простой возврат и обмен
в течении 14 дней после покупки
shield
Гарантия качества
от наших официальных импортеров
Все готово.
Приятного шопинга.
Промо-код  на 100 грн отправлен на
Первый раз
на LeBoutique?
Получите 100 грн на первую
покупку
Подпишитесь на рассылку  и узнавайте первыми о распродажах
я Женщина
я Мужчина