Вход
Уведомления
Лист желаний
Корзина
Продано
Подписаться на бренд

Набір для сяйва, освітлення та масажу обличчя «Аntioxidant Rich» з сироваткою-антиоксидант з 4 видами вітаміну С та феруловою кислотою та ліфтинг масажером Гуаша MyIDi

Код товара: 6735944
1,400 грн
Размер производителя
40ml
Нет в наличии
Доставка: 2-5 рабочих дня

Описание товара

Доставка и возврат

MyIDi SET Аntioxidant Rich: Аntioxidant Rich serum/40 ml + Vibro Massager Gua Sha Набір призначений для масажу Гуаша та професійного догляду за обличчям у домашніх умовах. Завдяки комплексу потужної cироватки-антиоксиданта з 4 видами вітаміну С та феруловою кислотою Аntioxidant Rich serum та масажним технікам ефект від застовування засобу ви побачите швидше та він буде довготривалішим. Використання набору є ефективним комбо в боротьбі з пігментацією та попереджає старіння шкіри. Через свої властивості сироватка запобігає та корегує вікові зміни, живить тьмяну, суху та виснажену шкіру, освітлює та вирівнює тон шкіри, зменшує пігментацію і постакне, а використання в комплексі з вібромасажером Гуаша підвищить ефективність дії сироватки. Процедура масажу Гуаша подарує шкірі обличчя пружний та підтягнутий вигляд, а також значно покращить стан шкіри. Склад набору: 1. Сироватка-антиоксидант з 4 видами вітаміну С та феруловою кислотою для сяйва та освітленя MyIDi Аntioxidant Rich serum, 40 мл INCI: Jojoba Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Squalane, Aqua, Papaver Orientale (Poppy) Seed Oil, Lecithin, Ferulic Acid, Tocopheryl Acetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-35 Castor Oil, Acetyl Zingerone, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil. 2. Мікротоковий ліфтинг масажер Гуаша для омолодження обличчя і тіла з вбудованим акумулятором, кабелем USB, сумкою для зберігання та інструкцією англійською мовою MyIDi Vibro Massager Gua Sha (1 шт.) Спосіб використання: 1. Очистіть шкіру за допомогою засобів для очищення по типу шкіри, протріть тонером. 2. Нанесіть cироватку-антиоксидант з 4 видами вітаміну С та феруловою кислотою Аntioxidant Rich serum на очищену шкіру. 3. За допомогою ліфтинг масажера Гуаша масажними техніками пропрацьовуємо обличчя та шкіру відповідно до масажних ліній. Увага! Згідно з Додатком № 3 Постанови КМУ від 19.03.94 № 172 «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про захист прав споживачів» категорія товарів, представлених у цій акції, не підлягає обміну та поверненню.

Бренд
Подписаться на бренд
Бренд
Код товара
6735944
Код акции
2315765
Доставка: 2-5 рабочих дня

Получить товар, приобретенный в шопинг-клубе LeBoutique, вы можете одним из способов:

  • самовывоз заказа со склада курьерской службы доставки;
  • курьером по Киеву и другим городам;
  • доставка по всей Украине — «Укрпочта»;

Подробнее о доставке

Возврат и гарантии

Если товар вам не подошел, вы можете его вернуть в течение 14 дней (не считая дня покупки товара).

  • мы гарантируем 100% прозрачную схему возврата средств;
  • курьером по Киеву и другим городам;
  • на ваш выбор мы предложим несколько способов возврата

Важно: возврату не подлежат товары, перечень которых определен постановлением Кабинета Министров Украины № 172 от 19.03.1994г.

Подробнее о возврате и гарантии

Ваши преимущества покупки
Бесплатная доставка
при оплате банковской картой
Гибкая система оплаты
оплата наличными или картой
Простой возврат и обмен
в течении 14 дней после покупки
shield
Гарантия качества
от наших официальных импортеров
Все готово.
Приятного шопинга.
Промо-код  на 100 грн отправлен на
Первый раз
на LeBoutique?
Получите 100 грн на первую
покупку
Подпишитесь на рассылку  и узнавайте первыми о распродажах
я Женщина
я Мужчина