Вход
Уведомления
Лист желаний
Корзина
Новинка
Последний размер
-5%
Подписаться на бренд

Рослинний еліксир “Морський” - регулює обмін речовин, нормалізує гормональний фон, покращує стан шкіри, нігтів та волосся (100 мл) New Life

Код товара: 6861730
241 грн254 грн
Размер производителя
100ml
Этот товар просматривает1 человек
Доставка: 2-5 рабочих дня

Описание товара

Доставка и возврат

Еліксир Морський рекомендовано як джерело природного йоду. Регулює обмін речовин, нормалізує гормональний фон і оздоровлює ендокринну систему. Сприяє зниженню цукру і холестерину в крові, покращує стан шкіри, нігтів і волосся. Користь для організму кожного з компонентів: Ламінарії слань — містить велику кількість йоду, який покращує засвоєння білка, фосфору, кальцію і заліза, активує ряд ферментів, виводить токсини, важкі метали і радіонукліди, усуває вітамінно-мінеральну недостатність. Ламінарія покращує травлення і обмінні процеси в організмі, стимулює діяльність нервової та серцево-судинної систем, сприяє нормалізації рівня холестерину і тригліцеридів в крові, підвищує імунітет. Ламінарія сприяє нормалізації функцій щитовидної залози, зменшує в'язкість крові, уповільнює процес склерозування в кровоносних судинах, покращує загоєння ран, стан шкіри, нігтів і волосся. Спіруліна — це водорість, яка на 70% складається з білка, що робить її поживною та низькокалорійною. Прийом спіруліни на тривалий час забезпечує відчуття ситості, сприяє схудненню і поліпшенню обміну речовин. Спіруліна, як один з найкращих джерел заліза, рекомендована при анемії. Водорість містить багато вітамінів, мінералів, амінокислот, які покращують пам'ять і зір, нормалізують рівень холестерину в крові і підвищують імунітет. Вживання спіруліни покращує стан шкіри, нігтів, сприяє росту і густоті волосся. Хлорела — містить високий відсоток хлорофілу, який сприяє очищенню крові від токсинів і шлаків. У цій водорості присутні велика кількість вітамінів, амінокислот, мікро- і макроелементів. Хлорела значно підвищує активність імунних клітин, допомагає знизити рівень холестерину в крові і нормалізувати артеріальний тиск, підтримує в нормі роботу кишківника і його мікрофлору. Це потужний антиоксидант, який уповільнює процеси старіння. Об'єм: 100 ml Рекомендації щодо застосування: по 7-10 крапель 2-3 рази на день до їжі на воді. Активні компоненти/active ingredients: ламінарії слань/laminariae thalli, спіруліна/spirulina platensis, хлорелла/chlorella. Допоміжні компоненти/other ingredients: вода демінералізована/aqua, пропіленгліколь/propylenglycolum, гліцерин/glycerolum. Увага! Згідно з Додатком № 3 Постанови КМУ від 19.03.94 № 172 «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про захист прав споживачів» категорія товарів, представлених у цій акції, не підлягає обміну і поверненню.

Бренд
Подписаться на бренд
Бренд
Код товара
6861730
Код акции
2406626
Доставка: 2-5 рабочих дня

Получить товар, приобретенный в шопинг-клубе LeBoutique, вы можете одним из способов:

  • самовывоз заказа со склада курьерской службы доставки;
  • курьером по Киеву и другим городам;
  • доставка по всей Украине — «Укрпочта»;

Подробнее о доставке

Возврат и гарантии

Если товар вам не подошел, вы можете его вернуть в течение 14 дней (не считая дня покупки товара).

  • мы гарантируем 100% прозрачную схему возврата средств;
  • курьером по Киеву и другим городам;
  • на ваш выбор мы предложим несколько способов возврата

Важно: возврату не подлежат товары, перечень которых определен постановлением Кабинета Министров Украины № 172 от 19.03.1994г.

Подробнее о возврате и гарантии

Відгук 0

Рейтинг товара:

Ваши преимущества покупки
Бесплатная доставка
при оплате банковской картой
Гибкая система оплаты
оплата наличными или картой
Простой возврат и обмен
в течении 14 дней после покупки
shield
Гарантия качества
от наших официальных импортеров
Все готово.
Приятного шопинга.
Промо-код  на 100 грн отправлен на
Первый раз
на LeBoutique?
Получите 100 грн на первую
покупку
Подпишитесь на рассылку  и узнавайте первыми о распродажах
я Женщина
я Мужчина