Блуза червона - Papaya - 887629
 • Pозміри: 
 • 10
Блуза чорна - Papaya - 887627
Блуза яскраво-синя - Papaya - 887628
 • Pозміри: 
 • 10
 • 12
 • 8
Блуза чорна з рюшами - Papaya - 887632
 • Pозміри: 
 • 8
Блуза молочного кольору - Papaya - 887623
 • Pозміри: 
 • 12
 • 14
 • 16
 • 8