Безкоштовна доставка у відділення
Укрпошти до 31 грудня

Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 02 серпня 2012 р.

Ця політика конфіденційності діє для всього Веб-сайту leboutique.com (далі у тексті – Сайт).
У деяких випадках Компанія «Лє Бутік» може публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів Сайту.

Якщо у вас є певні питання щодо політики конфіденційності, звертайтесь.

Яку ми збираємо інформацію і як її використовуємо

Нам можуть знадобитися такі дані:

  • Під час реєстрації акаунта на сайті leboutique.com ми просимо вас повідомити свою адресу електронної пошти і вибрати пароль, який зберігається в нашій базі даних у зашифрованому вигляді – ми не маємо доступу до вашого паролю. Додаткову інформацію про свій акаунт ви можете отримати і редагувати в особистому кабінеті. Ви можете видалити свій акаунт з сайту, зв'язавшись з нами.

  • При оформленні замовлення на Сайті користувач вказує прізвище, ім'я, адресу електронної пошти, контактний телефон, адресу доставки товару і дає згоду на використання вказаної інформації, її обробку і зберігання Компанією «Лє Бутік», а також постачальниками і компаніями, які здійснюють доставку замовлення. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов'язань перед вами.

  • Не вважається порушенням зобов'язань розголошення вказаної інформації про користувача відповідно до обґрунтованих і застосовуваних вимог закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання угод, що укладаються, і прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачу товару, а також з метою реклами. Згода Користувача висловлюється у зазначенні ним інформації у відповідних полях при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за дані, надані Користувачем на Сайті у загальнодоступній формі.

  • Файли cookie – коли ви заходите на наш Сайт, ми надсилаємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищити якість послуг, що надаються Компанією: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувача тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Компанія «Лє Бутік», як власник Сайту, також використовує файли cookie з метою реклами, а також здійснює їх передачу, зокрема й транскордонну, щоб керувати оголошеннями на сайтах в усьому Інтернеті.

  • Інформація про відвідування – при доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення наші сервери автоматично записують і передають певну інформацію з метою виконання угод, що укладаються. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адреси, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер чи акаунт.

  • Повідомлення користувача – коли ви надсилаєте нам повідомлення (електронною поштою або іншим засобом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповідей на питання і майбутнього удосконалення нашої служби клієнтської підтримки. При надсиланні або отриманні SMS ми можемо збирати і зберігати таку інформацію: номер телефону, назву оператора зв'язку, зміст повідомлення, дату і час передачі. Для зв'язку з вами з питань нашої роботи може використовуватися ваша адреса електронної пошти і номер контактного телефону.

  • Сервіси «Лє Бутік» на афілійованих сайтах – деякі пропоновані нами товари і послуги пов'язані з іншими сайтами. Особиста інформація, яку ви надаєте таким сайтам, може бути передана від них нам і навпаки для надання цих товарів і послуг. Ми обробляємо таку інформацію відповідно до цієї політики конфіденційності.

  • Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватись на Сайті, збирає і обробляє інформацію відповідно до власної політики конфіденційності.

  • Інші сайти – ця політика конфіденційності застосовувана тільки до Сайту leboutique.com. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого Сайту або на які ведуть посилання з нашого Сайту. Ці сайти можуть розміщувати на ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Розсилки та інформаційні повідомлення:

  • Під час реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Вказані розсилки містять інформацію про майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту.

  • Ви можете відписатись від розсилки у будь-який момент. Для цього потрібно перейти за відповідним посиланням у листі або написати в службу підтримки.

  • Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу і/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, вказані вами під час реєстрації або в особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть бути надані у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладені до замовлень клієнтів і доставлені на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Окрім цього, інформація, яку ми збираємо, може бути використана з такою метою:

  • Постачання, підтримка, забезпечення захисту і вдосконалення нашого Сайту;

  • Розробка нових служб;

  • Захист прав, власності Компанії «Лє Бутік» і наших користувачів.

Перед використанням інформації з іншою метою, що буде зазначено при її зборі, ми попросимо у Вас дозвіл на таке використання. Компанія «Лє Бутік» обробляє особисту інформацію на своїх серверах у різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення щодо надання права Компанії «Лє Бутік» на повне використання своїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

  • Проглядати особисту інформацію, яка зберігається в його акаунті, і керувати нею за допомого Особистого кабінету.

  • Заборонити в браузері прийом усіх файлів cookie або налаштувати сповіщення про ці дані. Просимо взяти до уваги, що без файлів cookie деякі служби «Лє Бутік» можуть працювати не цілком коректно.

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з діяльністю Компанії «Лє Бутік», окрім випадків коли:

  • Користувач надав право Компанії «Лє Бутік» на повне використання своїх персональних даних.

    Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям чи приватним особам, які не пов'язані з Компанією «Лє Бутік», з метою виконання укладених договорів і передбачених ними обов'язків з продажу і доставки.

  • Для обробки третіми сторонами

    Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афілійованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям і особам відповідно до наших інструкцій, політики конфіденційності та інших вимог безпеки.

  • На вимогу законодавства

    Компанія «Лє Бутік» дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» та надає доступ до зазначеної користувачами інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує зазначену інформацію тільки у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, у рамках судового процесу або розслідування, з метою запобігання шахрайству, порушення закону, а також з метою безпеки і захисту прав Компанії «Лє Бутік».

Якщо Компанія «Лє Бутік» прийме рішення про реорганізацію або купівлю-продаж частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо захист всіх персональних даних у межах положень про конфіденційність, зазначених користувачами на Сайті. Компанія не несе відповідальності за достовірність зазначеної Користувачем на Сайті інформації, її відповідність документам про ідентифікацію особистості.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб вберегти Компанію «Лє Бутік» і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття або знищення даних, які зберігаються у нас. До цих заходів належать, зокрема:

  • використання SSL-шифрування в роботі наших служб;

  • постійна перевірка і вдосконалення процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включно із заходами забезпечення фізичної безпеки;

  • надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам, підрядникам і агентам Компанії «Лє Бутік», яким необхідно володіти цією інформацією для здійснення виконуваних від імені Компанії «Лє Бутік» операцій. Невиконання цими особами договірних зобов'язань з дотримання конфіденційності веде до санкцій, включно зі звільненням і кримінальним переслідуванням.

Доступ до особистої інформації і її оновлення

  • У Вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті Компанії «Лє Бутік». Якщо вони вказані неправильно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом і не обумовлене законними діловими цілями. У деяких випадках на прохання змінити персональні дані ми можемо попросити користувача підтвердити свою особу та інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.

  • Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, які вимагають масштабних технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), які піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також ті, які містять даремні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).

  • У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації і можливість вносити в неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо тільки це не потребує від нас значних зусиль.

  • У зв'язку з особливостями роботи певних служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до того часу, поки не буде остаточно видалена.

Дотримання вимог

  • Компанія «Лє Бутік» дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передання, безпеки, цілісності даних і доступу до них.

  • Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.

  • Якщо ми отримали офіційну скаргу в письмовій формі, вважаємо своїм обов'язком зв'язатися з користувачем, який надіслав скаргу, щодо його претензій і вирішити питання або усунути проблему в найкоротший термін.

Зміна цієї політики конфіденційності

Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватись. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх вочевидь вираженої згоди. Усі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо зміни будуть значними, ми повідомимо вас електронною поштою.